Miss Juliana Story :)
My sister :)
Saturday, 19 November 2011 | 22:25 | 0 comments
Meh aku cerite pasal akak "kandung" aku . Bukan akak angkat okey . harap maklum . HAHAHAHA . aku dengan dye jarak umo jauh gila . 10 tahun . that why aku yang di manja kan . bukan dye . HAHAHAH . akak aku nie pandai gila . dulu dye pengawas . kelas selalu dekat depan je . bukan macam aku -.- dye nie selalu jadi pelajar mithali . and dye nie kalau bab agame memang terer . dulu dye U dekat UIA eh ? yang international islamic puye . aku tak tahu . aku tengok sijil dye nak dekat 2 file . actie gila -.- aku nie siket je . HAHAHAH . bi dye jangan taye . dye pandai speaking . kalau aku nie . tergagap2 aku cakap ngn dye . dye selalu jadi kan aku kuli dye . tapi aku sayang dye . actualli dye baek . cume dye tegas . dye tak suke adik2 dye tak tentu hala . dye sellau mengadu pasal problem dye . kesian doe . tapi kadang2 aku rase padan muke kau ! HAHAHA . tak baek jue . lepas nie dah dye dah tak ade dalam rumah nie . dye duduk dekat KL . mesti aku rindu gila nak curi baju dye . HAHAHAHAH . i love you sys <3 

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket