Miss Juliana Story :)
Fyiefhie Zaini ♥
Tuesday, 22 November 2011 | 22:30 | 0 comments
aku kenal dye since darjah 5 . tapi aku rapat dengan dye form 1 . macam mane aku bole rapat ? mase pendaftaran  form 1 kak roza ikut aku sekali daftar . time tue kak roza geng dengan kak sofea .then kiteorng bole 1 class . that why kiteorang memang rapat gile <3 . bile form 2 kiteorang tak same clas dah :( sedih tok ! :'( kiteorang jarang jumpe . tapi kiteorang selalu contact dekat facebook and twiiter . dye hot gila <3 ramai suke dye . termasuk lah aku . HAHAHA . as best friend okey .time form 3 sebulan je aku same class dengan dye , memang happening gila !  . makan dalam kelas . gossip . alahayy . mesti rindu nanty bile kau tak ade :( kau cakap next year kau pinda sekola kan ? menangis aku doe . nanty aku dah tak ade kawan macam kau . yang suke gelak . hihi . iloveyouso much fyie <3 hee , aku stalker habes album aku cari gamba kau dengan aku :D
2010








  
2011











 friendship never end <3


Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket