Miss Juliana Story :)
ALHAMDULILAH .
Tuesday, 22 November 2011 | 20:15 | 0 comments
at last , aku dah baek dengan "ex" aku . ALHAMDULILAH lah aku dah baek dengan semua orang . *oppss ! bukan semua orang . HAHAHA . sorry ye . aku hope sangat aku tak kan gado dengan kau . aku try buang perasan jelous , dengki tue sume . aku try jady " best friends " kau . *cewahh !! ayat tak bole blaa ! HAHAHA . insyaAllah . aku tak nak kau gado dengan gf kau sebab aku lagi . hehe . kalau lah aku dengki kan , dah lame aku suru kau break :P tapi nak buat cane kan kan ? aku nie baek . *baek lah sangatt . HAHAHAH .
I MIIS YOU WHEN YOU CALL ME SAYANG ,
I MISS YOU WHEN WE TOGETHER , 
I MISS YOU WHEN WE TEXTING ,
I MISS YOU WHEN YOU MAKE JOKE TO ME , 
I MISS YOU WHEN WE TWEET .

aku cipta sendiri tahu tak tuk kau nokk ! HAHAHAH . tue name nye aku sayang dekat kau :D HAHAHAH

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket