Miss Juliana Story :)
AKAK QIELA ♥
Sunday, 13 November 2011 | 18:41 | 0 comments
meh aku cite pasal kak qiela aku . ehh ? kak qiela aku ? opps ! sorry . bukan aku puyee . tapi orang laen puye . aku hanya mampu melihat sahaja -.- kesian kan aku ? melihat je . bukan macam admire dye . pena kiss , hug and banyak lah lagi . jue jelous lateww . HAHAHAHA . aku tak tahu dye sayang aku ke tak . bagi aku dye lebih sayang kan aina , dayah , irdina , wan and so on . dye bukan tahu pun aku sayang dye ke tak . sadis doe aku bace blog kau . eh sial lah ! HAHAH . aku teringin nak tumbuk kawan kau tue :P HAHAHHAHA

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket