Miss Juliana Story :)
tak gune !
Friday, 10 June 2011 | 00:59 | 0 comments

Meh sini aku cite pasal BUDAK LAKI nie ,
Aku ade kenal budak laki nie since last year . kawan aku kenal kan . then lame-lame aku pun couple la dengan dye . kiteorng bahgie la time tue . kiteorng bertahan 3 bulan kan ? then ade problems pasal kiteorng . aku mintak clash . then kiteorng pun lost cntct , buat mcm tak kenal . -.- then ttbe diz year dye ttbe cntct aku kat fb . aku pun terkejut la jugak . iyee laa . kiteorng da lame tak cntct . dye ckp dye taka de makwe smpi skrng   sbb tak bole lupe kan aku ? *bole cye ke ckp dye ?  then dye lamar aku kali kedua . dye duduk hostel . so susa nak cntct . dye slalu IM aku . bile da 2 bulan kite couple . aku pun tk thu knp dye bole buat aku mcm nie . aku sedih doe kau buat aku mcm nie . aku stalker FB kau . then aku adenampak prmpuan nie . mintak domo bagai kat kau . aku tak puas hati . aku tgok perempuan tue . bile aku tekan je fb prmpuan nie . aku terkejutt . aku terus menangis . harus ke doe kau buat aku mcm nie ? RUPE-RUPE nye kau ENGAGED ngn perempuan tue doe . aku tak thu nak ckp ape . kau hide relationship kau dri aku . nampak sngt kau tue penakut sial ! kau kalau tak nak aku . tak payah laa nak curang nie doee . aku tak sukee . perempuan aku tgok mcm minah kampong . aku thu la minah tue seksi . tolong la okey , kau tue da la sekola PANDAI , tapi perangai kau mcm sial ! then bile aku thu tue . kau bole IM aku bagai kan ? buat muke tak bersalah . padahal aku da buat status tue sume . kau still lagi nak tipu aku . hurm , tak ape la weh . aku mmg suke orng tipu aku . THANKS eh sbb kau buat aku mcm nie . kau bole ckp “bile kite nak tgok wyng?” oh sial doe ayt kau . kau ckp kat junior aku yg kau syng gile babeng kat aku ? kepale kau !! aku rase kau da sebulan kan ngn prmpuan tue ? da la prmpuan tue gune ayt rempit !! IHATEYOU !!!!! kau bagi aku harapan palsu ! aku patah hati . and now , aku rase aku tak anggp kau ngn aku pernah kenal okey ?

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket