Miss Juliana Story :)
sekola oh sekola
Friday, 10 June 2011 | 01:22 | 0 comments




Sekola lagi 2 hari , tapi aku tak prepar pape pun . aku mcm taka de smgat nak pegi sekola . iyee la , cuti nie aku bukan nye buat pape pun , onl tido makan . tue je . aku tido pukul pukul 5 pagi . bngun pukul 1 ptng . malas gilee ! patut nye this year aku kne rajin sbb aku PMR . ya allah . bile la aku nak taubat nie . aku tak nak gagal dalam hidup aku . aku teringin nak buat bnde nie :-

1 ) belajar 5 jam sehari .
2 ) belajar sampai tgh malam .
3 ) focus bile tusyen .
4 ) sembahyng 5 waktu sehari .
5 ) selalu engt kan allah .
6 ) tak nak buat dosa
7 ) tak nak maen2 dekat class .
8 )aku nak cemerlang dalam diri aku .
9 ) tak melawan kate ibuayah aku .
10 ) aku tak nak slalu onl .
11 )kalau bole , aku da tak nak bergaul dengan semua budak laki .
12 ) kalau bole aku nak pakai tudung and berkawan dengan budak2 yg baek .

Nie la yg aku nak . tapiii..... Bole ke aku buat ? aku rase da terlambat doe L . aku pilih jalan salah . aku mcm tak yakin kat diri aku . aku da putus asa . kalau bole , aku nak buang semua sifat buruk2 aku tue. Kbye

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket