Miss Juliana Story :)
AWW AWW
Friday, 10 June 2011 | 01:18 | 0 comments

Aku ade minat budak someone nie , aku kenal budak nie pun dari kawan aku . then time besday aku , budak nie mintak no aku kat kawan aku . aku pun happy la jugak that time . sbb dye orng ke due wish aku . then dye pun slalu text aku . aku pun layan la dye . kawan aku ckp dye nie skema . tang mne tah skema . HAHAHA . then malam nie . omgg . was awesome ! aku sukee <3 heheh , ape yg dye buat . kau tk payah tahu :P hehe . tapi aku tak ade pape okey ngn dye . aku jelous tgok KAWAN – KAWAN aku relationship . aku je yg single L sedih doe . aku tahu aku suke layan laki . but layan mcm tue je . tak lebih . argh !! tension aku . ape yg harus aku buat ? mggu nie aku banyak sngt problems , smpai study aku pun aku abaikan . tak thu nak PMR .

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket