Miss Juliana Story :)
BOHSIA ?
Saturday, 9 April 2011 | 22:13 | 0 comments
meh sini aku cte pasal BOHSIA ke tak ,
ade budak ny , at sekolah aku . dye baru masuk this year . tapy peragai mengalah kan kiteorng . naseb baek dye tak same kelas ngn kiteorng . kalau tak . mmg nahas la kan ? kiteorng just jumpe tyme kelas agme . hary tue dye cte pasal BOYFYIE dye dekat kiteorng . dye bukan maen excted lagy nak cte at kiteorng yg BOYFIE dye raba-raba dye dekat wayang , kiss laaa . pakai bju nampak tetek laa . hishhh . mmg tak tahu malu . kalau muke lawa tak ape laa . then aku pun ckp laa , "bestt ke ? aku tak pena buat mcm tue sume " ade ke ptt dye MENJELING kat aku , sbb aku tak pena buat bnde ny sumee . aku ny tak ade la MURAH doe . bylee kau nak bnde tue , kau dekat2 ngn orng tue sume kan ? hary tue kau nak sngt msuk pesta muzik sbb nak jmpe pakwe kau , MANIS gylee ayt kau dekat aku kan ? dekat sekolah tudung bapak labuh syial ! kau engt kiteorng suke la kau cte yg kau pena buat sume tue ? HELLO , walaupun kiteorng ny nakal and degil dekat sekolah , tpy dekat luar kiteorng tahu jge diri . NOT LIKE YOU . 

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket