Miss Juliana Story :)
semalam ♥
Tuesday, 15 March 2011 | 22:14 | 0 comments
semalam 15.03.11 . anversry nadia n ammar ♥ syue n ebal ♥ da 1 month da dyerng . so kteorng kluar laa . but bukan kluar pegy DATE okey . kiteorng pegy belaja . HAHAH . pagy2 la da calling2 . jady ke tak . pas2 syue pulak call aku tak jady . mngelabah lahayy ! aku call nad . then nad lagy la mngelabah tetek . hahaha . at last , ayh syue ambek kteorng . THANKS UNCLE ♥ so dye orng tggu dekat MPS .

semua bawak partner msing . syaza dengan adek laki dye ♥aku ngn adek aku laa ♥ syue ngn adek dye gak ♥ syaza , nad , farra , dikyah ♥ mule-mule pegy MPS . temu ramah orng mps . then jumpe allysa batrisya n shreen ♥ lame gylee la kiteorng dekat mps tuw . grr . da la sombong . hahah .  
ny la hasil kiteorng . bhahahah

then kiteorng jalan kaki nak pegy parkson , nak anta adek aku , tak larat aku nak bawak dye . BHAHA .then kiteorng jumpe mak aku . hahah . lepas da jumpe tuw . kiteorng jalan mngunakan TEROWONG. BHAHAHA. mcm budak-budak ! hahah . sampay jew kat lib si AMMAR n ADAn da ade at sane . haiy00. kiteorng pun pegy sewa loker . masuk2 jew da buat kecoh . hahah tngkap gambar bagai . then TERjumpe admred syaza . mngelabah syaza. hahaha . then kiteorng cri la buku konon nyee . hermm , syaza balik awal . ayah dye suru balik . haihhh . lepas tuw . kiteorng pun borak n borak . smpy pukul tiga lebih kiteorng pegy makan dekat mamplai erk ? entah ape name dye . ahahha . herm , aku TERjumpe ex-aku  , si Z ♥ . alahayy . da nak dekat pukul 5 kiteorng pun pegy ke parkson balik . then lepas jap dekat sanee . lepas tuw nadia , farra n dikyah balik . dyeorng nak balik ke wisma balik . haha

so aku , syue n iera masuk kedai mak aku . gheee :D . mak aku bagy dyeorng makan . sedap tak ? hahaha . then dlam pukul 6 mcm tuw ebal dtng . AWW AWW ♥ ebal hensem doee ♥ haha *sorry syue . ebal nak beli kan syue domo , but syu tak nak . bngng . hahah . kiteorng lepak dekat mcd  . smpy laaa pukul 6 sentgh mcm tuw . pas2 kiteorng anta ebal luar parkson . yg tuw aku tak thu syue buat apee . aku n iera padng tempat laen . hahah . then balik kat kedai mak aku . kemas-kemas then balik . kakak aku jemput . nak anta syue balik . kiteorng berenti jap kat bank  the store , mak aku nak beli barang. then dalam pukul 7 lebeh kiteorng da sampay rumah . YEAHHHHH !!!!! HAHAH .  balik jew terus onl jap . then mak suru kemas bilik . bilik bersepah gylesss . smpy la pukul 11 lebeh . then onl balik . aku tak thu knpe FACEBOOK skrng lembab gyleee. haihhh . saba jew lahayyy :))

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket