Miss Juliana Story :)
saturday story ♥
Thursday, 10 March 2011 | 21:36 | 0 comments
hary ny hary sabtu , saye dan kawan-kawan saye mahu pegy ke perpustakaan . syue dan syaza tidak dapat datang kerana mak ayah dyeorng tak bagy (AYAT BAPAK SKEMA!)
BHAHAHAHAH

hary ny kiteorng engat kan nak pegy MPS then pegy perpustakaan , but syue n syaza tak dapat dtng . mak ayh dyeorng tak bagy kluar . haihhh . yang si syue ny , ayh dye takut syue jumpe AYIEM lagy . si syaza pulak . mmg konfem tak dapat pegy kalau tak ade reason yg masuk akal . HAHAHAHHA . so yg pegy just aku , syaz , nad , farra , mila (kazen aku) and ammar :) . so bnde yg di plan ary jumaat tak menjady. grrr

pagy2 lagy aku da tggu dekat parkson . dary pukul 10 . naseb baek laa , mak aku ade kedai kat sanee . then pukul 12 lebeh ttbe syaz dtng at aku . kesian dye doee !! dye da tggu dkt MPS lamee gylesss !! then jln kaki g parkson pegy cri aku . HAHAH . naseb baek laa mak aku belanje dyee . ghee . then tggu nad bukan maen lamee . dalam pukul 1 lebeh baru dtng . lembabbbbbb !!!! HAHAHAH

then pegy jumpe ammar , then TERnampak mus , ebal , n the geng laa . so , aku pegy dekat ammar , then kiteorng pun MEMULAKAN perjalanan ke PERPUSTAKAAN , (excted first tyme pegy) BHAHAHA . jalan kaki dengan dyeorng . farra gyloo !! ade ke ptt orng tgh ramai , ttbe dye sorng nyayi kat c2 . haihh . farra , farra...

akhirnyee ! sampay gak kat library . then dyeorng teman aku pegy buat kad . n beli loker . masuk2 jew . FUHYOO !! penuh syial ! aku ngn farra cuci mateee :DD . farra laa aja aku pegy cuci matee . hishh . nazubillah laa . HAHAHAH . butt . aku tertarik dengan ......... !!!!!! alahayyy ♥ melting den ny haa . yang si farra suke yg full cap . suke suke suke !!

da jumpe 3 novel , aku terus onl dekat sane . hahahah . farra suke budak yg pakai bju pink tuw . hahaha . onl smpy lebam . hahaha . lepas onl dengar cte dry ammar . kelaka gylee . ahahahah . then tangkap gambar dyeorng . alahayyy . pukul 3 lebeh kiteorng blaa dry situ . balik ke parkson balik . syaz pegy tusyen . tymee jalan kaki terjumpe ayiee erk name dyee. ape tah . then dye ckp AAAA kat parkson . MENGELABAH TETEK aku haa . sampay parkson jew terus pegy mcd . nad laparr . nad sorng jew makan . kiteorng diettt ;') . then aku ternampak THE GENG . perhh !! mengelah gylee. ajk farra pegy toilet . hahahah . sampy sesat kan farra ?  then nad pulak g toilet ngn kazen aku . kiteorng pun tangkap gambar jew laa . lepas tuw ammar call nad. dye nak balik .so , kiteorng jmpe dkt ngn lif tuw . pas2 ammar pggl aaaa . arghh !!!! gelabah gelabah . HAHAH . kiteorng duduk kat tepi lif tuw nak smpy setngh jam ny haa . captured jeww . nad ngn farra mcm pukiii jew . kne kan aku . aku sentap wehhh . hahahah . mesty dyeorng katee. "sentap laa sampay lebam " BHAHAHAHA . so AAAA jew laa teman kiteorng . da puas2 tngkp gambar kiteorng pun naek atas . duduk dpn kedai mak aku . mse ondwy nak pegy ats tuw . ade PAKCIK SECURITY BODOH BANGANG VAVY ! ade ke ptt dyeorng suru kiteorng delet gambar yg kiteorng tngkp tady . SETAN puyee PAKCIK !! . da laa smrt gambar tuww :'( . duduk ats sampay lebam . BHAHAHA . kiteorng pun duduk atas jew laa. smpy masing-masing balik umaa . hahah . nad balik dlm pukul 6 lebeh . hahah .

bylee balik umaa . mulee laa . da penink kplee bagai . arghh !!!! aku demam !!!! tak sukeeeee !!!!! da laa tak dpt nak onl slalu . alahayy .  *tak dapat nak jumpee syaza . nak dengar story dary dyee pasal.... sentap aku ngn kau doee. hahaha .



Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket