Miss Juliana Story :)
story mory :)
Saturday, 12 February 2011 | 19:44 | 0 comments
hey , lame tak updated blog , rindu pulak nak updated , iyee la , sejak kebelakangan ny , busy mintak ampun doe , HAIHHH. keje sekolah tak sah kalau tak ade . ny la padah nyee , cuty sekolah tak sentuh buku lsngng . HAHAHAHA . ary tue cuty semggu , byle msuk sekolah . ade bngun lmbt laa , bju tak gosok n bla blaa.
mggu lepas mmg banyak gylee masala , kne jumpe pngetua , stayback kompang . TERPAKSE MASUK KAWAT KADET POLIS , ponteng uma sukan , tak pegy bola tampar . perhh ! mmg bnyk gylee aku nak msuk kan ? haihh . penat doee . then , ade ke ptt pngetua suru ttp acct fb ? byle da habes pmr baru la on kan balik . perhh ! mmg tak bole la kan ? naseb baek fb tak ttp bulan 3 ny  haa , HAHAHAH . hary rabu mggu lepas yang tak bolee blaa , BHAHAHA . tergelak2 kiteorng at kelas . pasal tmpt duduk kiteorng dekat kelas , kiteorng tak ikut 1 MALAYSIA . so , cikgu buat CABUTAN BERTUAH , syue dengan lim , syaza dngn jessica . (terkena budak barua la pulak ) HAHA . aku n shanti , same 1 keple ngn aku , BHAHAHA . nad dengan netraa .farra dengan chong . HAHAHA .  kaki gelak . HAHAHAHA. sume depan2 da sekarang . tak ade kat belakang . HAHAHA. mmg confem kiteorng dapat 8A . AMIN :)

semalam kne pegy sekolah . haihh . tiap ary sab2 la nmpk nyee sekolah . mggu depan merentas desa .naseb la merentas desa dekat dengan taman aku . kiteorng da buat rncngan , tyme lari tue nak singgh seven eleven nak beli slurppp . BHAHAHAHAHA . semalam ade progrm ape tah tuk PMR , then kiteorng ade kelas tmbhn , just nad n syaza jew balik awal . HAHA . best gylee kiteorng belajar math . masuk otak weyy . syue da kne ngn cikgu tuw . ANAK KESAYANGAN KOTT. BHAHAHAHA . syue kalau belajar mcm buat uma sendri . tak thu duk diam . HAHAH .malu gyle la dye semalam . HAHAHA . . herm , ny jew la kot tuk ary ny :) bye <3

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket