Miss Juliana Story :)
first day school :)
Sunday, 2 January 2011 | 23:51 | 0 comments
meh cini aku cte , cne first day aku school ..hehe..

pagy2 lagy aku da carik kawan2 aku , tak saba nak tgok , mule2 trun krete terus nmpak syue , n then pegy cnteen jumpe syaza , farra ..  nad datang lambat .. grrr :P
mule2 PERHIMPUNAN.. perhh !! lame gylee kot..  sampai 8:30 .. HAHAHA ..
first day HEM da menjerit , aduhayyy , sakit telinge den..  padan muke budak form 1 , da kne sport check kuku iyeee ?? hehehehe...
pukul 9 kteorng rounding 1 sekolah , carik kelas , mmg suke doee , penat ade laa . =='
jumpe gak 3 GAMMA  <3 .. yeayay !! aku dapat duk blkng ,  nad ngn farra , aku ngn azie , syue n syaza .. bagus la tuww. , sume 1 deret  .. gru kelas kteorng malas nak masuk kelas , same mcm kteorng , PEMALAS !! HAHAHAHA .. ckgu kelas aku encik JAAFAR .. mmg sekaple la kteorng ngn cikgu tuw , da la ckgu tuw aja sc , AWWW <3 SYNG CIKGU .. hehe..
cikgu BM kteorng , tah sape .. lupe namee.. :P 
suare dye pelahan gyle kott.. da la aku duk belakang ..
cikgu sivik kteorng plk ckgu HADI ..
tak sukee .. =.= .. budak india aku tuw gedik ngn dye , tahu la dye hensem :DD
cikgu MATH kte orng encik MAZLAN .. perhh !! garang gylee siot !! first2 masuk syaza da kne atck ngn dye.. GAGAGAGA :DD
hary ny tak bnyk sngt ckgu msk kelas kteorng .. tak ade tyme tablee.. kelas laen da dpt .. kelas kteong jew la belum dapat ..  kelas kteorng mmg , gembel jew :D
kteorng 1 ary gosip jew keje .. sume pasal boyfie masing .. aku jew la .. SINGLE jew :DD
skjp jew da 2:30 .. rase mcm tak 2:30 .. 
iyee laa , kteorng tak pakai jam lngsng .. 
bunyi loceng jew , kteorng kluar kelass.. BALIK TYMEE !! :DD
sume pegy canteen , lapar .. kat kelas  borak jew kje .. 
sakit haty aku ngn syue , akak dye pegy peluk dye dpn aku . sialsial =='
tahu la aku tak ade akak angkat doee kat sklh tuw..
aduhayyy.. 
btw , canteen sekolah aku tuw cekik darah , tahu la dary SEKOLAH KGV doee..
ade ke ptt , aku beli aer tak ade straw ? aku taye la orng tuw , n then dye ckp , "sekolah KGV tak pakai straw la dek " mcm cibai weyy.. 
tak ade duet nak beli ke ? muke mcm MONSTER jew . +_+

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket