Miss Juliana Story :)
akhirnyee...
Sunday, 2 January 2011 | 03:00 | 0 comments
ALHAMDULILLAH , akhirnyer aku bagy tahu gak rahsie yg aku smpn ny kat syaza , hehe.. tuw pun dye pakse aku.. kalau tak HAMPEH.. ^^ .. mule2 syaza ajk aku skype.. aku pun skype la ngn dyee.. n then syaza bukak cte pasal Z .. dye cte syaza , yg dye suke aku sumee... dye rindu aku bagai.. aku pun rindu  kau la gylee.. walaupun dye ex aku , ape aku kesa kan ?? ghee :DD *jue tak tahu malu weyy..
act , aku syang si Z tuw , but dye tuw lembut sngt n setia , tuw yg aku tak sukee .. last2 break jew laa.. but dye nak peluang kedua , tapi aku tak nak , aku malas nak makan sisa aku balik HAHAHAHAHAH... *soryy Z..
hary ny kau balik hostel kan ? arhh !! mesty aku rindu gyle babeng dekat kau , iye la , kau tuw budak pandai , sape la aku kan ?? ghee :DD
kau bagy tahu syaza ape ?? kau it's complicated ngn aku ? AWWW <3 
suke nyahh <3 <3
walaupun kite bertahan NAK DEKAT 3 BULAN , BUT AKU SYANG KAU :D
btw  gud luck for SPM for Z .. caiyok!!  

Older Post | Newer Post
Click Here



DiaryMeFriends

Blog Owner



Dashboard | Follow

Assalamualaikum . Hey there . I am Juliana . Currently 16 . Convent Seremban . Single :)


Credits

Design by : Fiezalena
Basecodes : Jaja
Background&Header : Photobucket